ОМЛЕТ «МАТУШКА ПУЛЯР»OMELET " MOTHER PULYAR»

3 Просмотры
Издатель
ИНГРЕДИЕНТЫ:
ЯЙЦА – 4 ШТ.
СОЛЬ – 5 ГР.
РАСТИТЕЛЬНОЕ МАСЛО – ДЛЯ ЖАРКИ
РЕЦЕПТ:
СНАЧАЛА ОТДЕЛИМ БЕЛКИ ОТ ЖЕЛТКОВ.
ЖЕЛТКИ ПОДСАЛИВАЕМ И ВЗБИВАЕМ ВИЛКОЙ.
БЕЛКИ, ПОДСОЛИВ, ВЗБИВАЕМ МИКСЕРОМ ДО МЯГКИХ ПИКОВ.
РАЗОГРЕТУЮ СКОВОРОДУ СМАЗЫВАЕМ РАСТИТЕЛЬНЫМ МАСЛОМ И ВЫЛМВАЕМ НА НЕЕ ЖЕЛТКОВУЮ МАССУ.
КАК ТОЛЬКО ЖЕЛТКОВАЯ МАССА ЧУТЬ «СХВАТИТСЯ», РОВНЫМ СЛОЕМ РАСПРЕДЕЛЯЕМ ПО НЕЙ ВЗБИТЫЕ БЕЛКИ.
ГОТОВИМ ОМЛЕТ НА МЕДЛЕННОМ ОГНЕ БЕЗ КРЫШКИ.
ГОТОВНОСТЬ ОМЛЕТА МОЖНО ПРОВЕРИТЬ ПРКОСНУВШИСЬ ПАЛЬЦЕМ К БЕЛКАМ. ЕСЛИ ПАЛЕЦ НЕ ЛИПНЕТ – ОМЛЕТ ГОТОВ.
ГОТОВЫЙ ОМЛЕТ СЛОЖИТЕ ПОПОЛАМ И МОЖНО ПОДАВАТЬ К СТОЛУ!
ПРИЯТНОГО АППЕТИТА!!!
INGREDIENTS:
EGGS – 4 PCS.
SALT – 5 GR.
VEGETABLE OIL – FOR FRYING
RECIPE:
FIRST, SEPARATE THE WHITES FROM THE YOLKS.
ADD SALT TO THE YOLKS AND WHISK WITH A FORK.
WHISK THE WHITES WITH A MIXER UNTIL SOFT PEAKS FORM.
THE HEATED FRYING PAN IS GREASED WITH VEGETABLE OIL AND POUR THE YOLK MASS ON IT.
AS SOON AS THE YOLK MASS IS SLIGHTLY "GRASPED", WE DISTRIBUTE THE WHIPPED WHITES OVER IT IN AN EVEN LAYER.
COOK THE OMELET OVER LOW HEAT WITHOUT A LID.
YOU CAN CHECK THE READINESS OF THE OMELET BY TOUCHING THE PROTEINS WITH YOUR FINGER. IF YOUR FINGER DOESN'T STICK, THE OMELET IS READY.
FOLD THE FINISHED OMELET IN HALF AND YOU CAN SERVE IT TO THE TABLE!
ENJOY YOUR MEAL!!!
Категория
Кулинарные рецепты.
Комментариев нет.